DE INNOVATOR IN VILT

Nevima
Beschermvilt

Bij tal van werkzaamheden is het nodig de tegelvloer, het parket of het tapijt te beschermen tegen verfspatten, vallend gereedschap, stof en vuil. Vellen papier of plastic, al dan niet in combinatie met afplakband, blijken uit ervaring alles behalve handig. Het materiaal scheurt, blijft niet liggen, is te dun en beschermt onvoldoende.

Nevima Viltschild maakt voorgoed een einde aan dit probleem. Door zijn unieke samenstelling vormt het afdekvilt de perfecte bescherming voor alle oppervlakken. Bovendien leent het zich voor talloze andere toepassingen.

Optimale bescherming

Nevima Viltschild bestaat uit 3 lagen:

  • Antislip harslaag
  • ‘Nonwoven’ vilt
  • Polyethyleenfolie

Het vilt vangt de impact van vallende voorwerpen op, terwijl de waterdichte PE-folie verf, olie of andere vloeibare stoffen tegenhoudt.

Veilig en herbruikbaar

De antislip laag aan de onderzijde is licht klevend. Zo kan het afdekvilt gemakkelijk losgemaakt en opnieuw gebruikt worden. Nevima Viltschild blijft altijd mooi vlak, verschuift niet en draagt op die manier bij tot de veiligheid en een schoon resultaat.

Milieuvriendelijk

Nevima Viltschild bevat geen toxische stoffen.

Productvariaties

  • Nevima Viltschild Basis is de ideale oplossing voor het stof- en waterdicht afdekken van alle soorten droge oppervlakken.
  • Nevima Viltschild Open is de ideale oplossing voor het damopen afdekken van alle soorten 'natte' oppervlakken.

Leggen, Verwijderen, Hergebruiken

Veilig, Gemakkelijk, Licht, Compacte verpakking, Snel en eenvoudig te plaatsen, Herbruikbaar